Нова фасада за средното училиште „Георги Димитров“

click here Објавено од: на 12 јули, 2016

http://amsglobalinc.com/admin/ http://brucearnold.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563283377.3341910839080810546875 Нова фасада ќе добие средното училиште http://www.bigleaguekickball.com/category/press/ cheap watson soma online „Георги Димитров“ која треба да биде готова до крајот на летниот распуст.

http://mythreeandme.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563302735.2060070037841796875000

Buy Phentermine In Canada Online Rekonstrukcija na fasada na SUGS Georgi Dimitrov (3)

Buy Soma 350

Buy Ambien Fast Delivery Ова лето градежни работи се изведуваат во 16 средни училишта, а Град Скопје за реализација на овој проект од буџетот издвои 22.326.063 денари.

Buying Diazepam In India

http://brucearnold.com/fullbackup.sql Во СУГС „Георги Димитров“ се реконструира фасадата на објектот, односно се врши завршна обработка на фасадните ѕидови со термоизолациона фасада со стиропор со дебелина од 10 сантиметри, врз кој ќе се нанесе фасаден декоративен малтер. Вкупната површина на фасадата на училиштето е 2.032 квадратни метри. Со реконструкцијата на фасадата на СУГС „Георги Димитров“ ќе се подобрат енергетските карактеристики на објектот. За овој зафат Градот Скопје од буџетот издвои околу 5 милиони денари.

http://createdevelopment.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563280377.3638110160827636718750

follow Во изминатите години во ова средно училиште беше заменет покривот, подовите во училниците, прозорците, а исто така се изврши и гасификација на објектот.

source url

http://music-education.org/members/evangelinefied/activity/21685/ Директорот на СУГС „Георги Димитров“, Саша Стоименов, нагласи дека со гасификацијата на објектот имаат зашеда за греење до 50%, а се надева дека со новата фасада, објектот ќе биде енергетски ефикасен и ќе имааат заштеда од 60 до 70%.

http://mouthmatters.com/tag/bed/

http://mrsmummyharris.co.uk/baby/ben-went-hipster-hipp-organic/ Според планот за работа во текот на летниот распуст во СУГС „Никола Карев“ се реконструира фискултурната сала; во СУГС „Раде Јовчевски-Корчагин“ се реконструира подот во фискултурната сала; во СУГС „Јосип Броз- Тито“ се заменува внатрешната столарија; во СУГС „Орце Николов“ се работи на реконструкција на санитарните јазли; во СУГС„ Васил Антевски Дрен“ се работи на реконструкција на прозорците; во СУГС „Марија Склодовска Кири“ се врши реконструкција на подот во училниците; во СУГС „Димитар Влахов“ се врши реконструкција на спортски терен; во СУГС „Браќа Миладиновци“ се работи на реконструкција на дворната површина во училиштето; во СУГС „Боро Петрушевски“ се заменува стариот покрив со ребраст лим на помошен објект- работилница; во СУГС „Зеф Љуш Марку“ се врши санација на покривот; во СУГС „Цветан Димов“ се реконструираат санитарните јазли; а во СУГС „Арсени Јовков“, СУГС „8 Септември“, СУГС „Здравко Цветковски“ и во СУГС „Лазар Танев“ се реконструираат подовите во училиштата.

Buy Valium London

Buy Safe Ambien Online   http://music-education.org/members/ewetoku/courses/

Order Diazepam Online Europe

SkopjeID
Доживеј го градот целосно!
[fbcomments]
enter site Translate »
Buy Phentermine In The Uk http://createdevelopment.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563301145.2028129100799560546875 http://bambalan.co.uk/work_with_us/ Cheap Xanax Online Pharmacy go here watch