Нова песна на рок-бендот Fiction (ВИДЕО)

Fiction е рок-бенд од Скопје составен од: Петар Ѓуревски (вокал), Виктор Захариев (гитара), Филип Андонов (гитара) и Теодор Теодосиевски (тапани). Песната „Техно“ е третиот сингл на бендот, кој следува по песните „После дождот“ (2017) и „Некој друг“ (2018).

Музиката, текстот и аранжманот се авторско дело на членовите на бендот, а аудиопродукцијата е на Ангел Ќосев, студио „Подрумот“.

Техно:

Музика – Виктор Захариев

Текст – Виктор Захариев, Петар Ѓуревски, Филип Андонов

Аранжман – Виктор Захариев, Петар Ѓуревски, Филип Андонов


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »