Нова детска градинка отворена во скопската населба Радишани

go to link Објавено од: на 31 август, 2016

follow Cheap Phentermine 37.5 Mg Online Општина Бутел инвестираше 10 милиони денари во нова детска градинка во населбата Радишани. Станува збор за објект со површина од 500 метри квадратни, во чии рамки има пет занимални и медицинска соба за болни дечиња. Новата градинка ќе може да прими 120 деца. Целосната опрема во просториите на градинката е набавена со дополнителни средства издвоени од Министерството за труд и социјална политика. Со новата градба се очекува да се реши проблемот со недостиг на места за сместување на деца во градинка од оваа скопска населба.

Cheap Phentermine For Sale Online

http://country-harvest.co.uk/header-cache.php

Buy Phentermine 37.5 White Blue Specks

click here Градоначалникот на општина Бутел, Петре Латиновски денеска информираше дека локалната самоуправа инвестира и во реконструкција на објект во населбата Бутел 2. Реализацијата на зафатот е со цел да се обезбеди простор за детска градинка, која е предвидено да обезбеди место за згрижување на дечиња од оваа населба.

Buy Genuine Valium Online Uk

http://bedfordintegrativehealth.co.uk/pages/conditions-we-treat/headaches-migraine.php   Buy Duromine Phentermine

Buy Adipex.Org Reviews

SkopjeID
Доживеј го градот целосно!
[fbcomments]
http://beaumanorhall.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563359939.2015409469604492187500 Translate »
go here Buy Adipex P Canada source url http://muslimahbloggers.com/preparing-winter-blues?share=tumblr http://mrsmummyharris.co.uk/baby/post-baby-body-shaming-needs-stop/feed/ go to link http://country-harvest.co.uk/?p=41 Buy Diazepam Wholesale follow url Cheap Alprazolam From India Zolpidem 10Mg Buy Buy Diazepam Turkey Buy Ambien Sleeping Pills follow site