Низ “очите“ на една верверица! (Видео)


Како гледаат вервериците?

Погледнете го ова кратко и неверојатно видео кое настана откако една верверица превзема ‘GoPro’ камера од земјата и со неа трчаше по гранките низ крошната на дрвото од каде и дојде.

Screenshot_3
Screenshot_4


Д. Аврамовски
Следи Формула1 од 7г возраст или ’98 сезона
[fbcomments]
Translate »