Неодоливи реакции на деца кои дегустираат оброци за професионални атлетичари


Не е лесно да станеш професионален спортист.
Деца на училишна возраст, кои имаат желба да станат професионални спортисти, се ставени пред предизвик. Вака изгледа кога тие дегустираат најразлични оброци кои се основна храна на професионалните врвни атлетичари.
Погледнете ги нивните одговори се многу искрени:

 


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »