Неколку идеи за неодоливи детски соби


Изненадете ги вашите најмили со нова разубавена детска соба. Со малку пари и многу креативност, можете да ја трансформирате детската соба во магично катче во кое  ќе минуваат најголем дел од слободното време за одмор и релаксација, за дружење со врсниците, или, пак, за учење и завршување на обврските за на училиште.

Бидете креативни, комбинирајте повеќе стилови,детали во разни светли но не и претерано дречливи бои со што собата ќе добие весел, шарен дух, а детскиот сон ќе стане реалност.

Погледнете ги нашите идеи…

kidrooms9_SH06C193DIVINEDESIGN.jpg.rend.hgtvcom.1280.960 - CopyDP_Amanda-Austin-Interiors-orange-eclectic-living-space-playroom_h.jpg.rend.hgtvcom.1280.960 - Copy DP_Susie-Fougerousse-Girls-Room-Tent_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960 - Copy DP_Weinstein-kids-bedroom-3_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960 - Copy GH2010-063_01-kids-bedroom-wide-3_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960 - Copy GH2012_Kids-Room-05-Loft-6-Hero_s3x4.jpg.rend.hgtvcom.1280.1707 - Copy HMHGDS12H_Nemo-bedroom-2067_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960 - Copy  Kid-Sized-Design_Shelving-Bedroom-Beauty_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960 - Copy RMS_myuncommonsliceofsuburbia-shared-boys-room_s3x4.jpg.rend.hgtvcom.1280.1707CI-Serena-Lily_caroline-room_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960 - CopyDH2014_kids-bedroom-02-EPP0410-Kids-bedroom-wide-toward-hall_h.jpg.rend.hgtvcom.1280.960 - Copy


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »