Натрупа еден метар снег – овие места побелеа низ Македонија

Не чека врнежливо и снежно време денеска.

Висината на снежната покривка е 80 Попова Шапка, 49 Маврови Анови, 26 Крушево, 15 Лазарополе, 9 Пожаране, 4 Тополчани, Битола, 1 Ѓуриште.

Најмногу наврна во лазарополе, 23 литри, 14 Маврово, Дебар, 11 Охрид, 6 Битола, 5 Претор, Крушево, 4 Берово, 3 Дојран, Штип, Прилеп, Кр. Паланка, 2 Куманово, Виница, Струмица, 1 Гевгелија, Скопје З.Рид, Скопје Пет, Ѓуриште,


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »