Настап на Четкар на Бонанца во Охрид


Денес(20 Јули) со почеток во 19 часот, Владимир Четкар ќе настапи на плажата Бонанца во Охрид.

guitarman
Владимир Четкар ќе настапи со својата авторска музика во секстет постава која ја сочинуваат Трајко Велков на труба, Борислав Веселинов на тенор саксофон, Филип Стевановски на тромбон, Ѓоле Максимовски на бас и Виктор Филиповски на тапани.


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »