Насмевка на малиот Леополд ќе ви го разубави денот


Ова детенце е е роден со ретка форма на албинизам. Болеста влијае на бојата на косата и кожата, но и на видот. Родители го снимиле моментот кога слаткото момче за првпат гледа низ очила.Неговата насмевката ќе ви го разубави денот.

http://https://www.youtube.com/watch?v=EzaBWY6yl2I&hd=1


Skopje ID
[fbcomments]
NFL Jerseys 2019 
Translate »