МОРСКИОТ ЛАВ ГЕТЕ ОД НИРНБЕРГ E НОВIOT ЖИТЕЛ НА СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

follow site Објавено од: на 20 јуни, 2019

Get Ambien Prescription Online Во скопската Зоолошка градина од денеска нов жител е морски лав Гете. Тој во Скопје дојде од градината во Нирнберг, Германија и има една и пол година.

http://mouthmatters.com/non-surgical-facial-aesthetics-patient-gallery/

Buy Diazepam England „Бебето морски лав од Германија дојде заедно со Зоо негователи и одлично се прилагоди на новото живеалиште и другарот Кан. Деновиве завршивме и со реновирањето на живеалиштето за морските лавови. Покрај внатрешноста поставена е и тенда врз базенот за да не им биде топло во текот на летото“, вели директорот на скопската Зоолошка градина Ѓорѓи Галетановски.

Cheap Phentermine For Sale Online

see url Во Зоолошката градина досега имаше еден морски лав Кан. Тој веќе две години е сам во своето живеалиште откако вториот морски лав Аби, кој заедно со Кан во 2015 година стигна во Скопје од Зоолошката во Загреб, угина во февруари 2017 откако голтна камен кој му бил фрлен од посетител.

source site

Skopje ID
[fbcomments]
Buy Valium Boots Translate »
http://atadesigns.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563294354.0852940082550048828125 click here http://atadesigns.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563295067.4267249107360839843750 source Buy Xanax Uae http://bambalan.co.uk/robots.txt http://beaumanorhall.co.uk/news/page/2/ http://bedfordintegrativehealth.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563310481.9752519130706787109375 http://muslimahbloggers.com/blog-business-directories/jenan-land follow link Buy Phentermine With Prescription http://country-harvest.co.uk/?wordfence_lh=1 http://savagelighting.co.uk/portfolio_entries/courtesy-exterior/ Buy Xanax Legal Safe Online http://amsglobalinc.com/portfolio-items/pre-departure-info-session-students/ Buy Xanax From China Buy Genuine Diazepam http://crudengroup.co.uk/news/supporting-skills-and-investing-next-generation/