Манекенките заменети од страна на… дронови?


Модната недела во Милано дефинитивно ќе остане запаметена од модната ревија на „Долче&Габана“, чии модели на чанти ги претставија дронови.

Резултат со слика за dolce gabbana milano revija na canti

Кога седнаа на своите места, гостите беа замолени да го исклучат вифито на мобилните телефони, што беше доста амбициозно барање од страна на организаторите, земајќи предвид дека во првите редови седеа најголемите инфлуенсери, кои порадо би се откажале од вода отколку од своето вифи.

Се разбира, барањето не беше сфатео сериозно, па по 45 минути трпеливо чекање, глас од звучниците, без трошка емпатија, ги прозва имињата на оние што се’ уште беа онлајн.


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »