Македонска модна блогерка Frosinna по светски терк!

Новата објава на македонска модна блогерка Frosinna со новиот пост “BALMAIN ARMY” предизвика бура од задоволство кај нејзинте фанови.  Во прилог дел од фотосесијата

Овие фотографии се дело на Damjan Krstevski

dsc_0338dsc_0345

dsc_0330

dsc_0357


SkopjeID
Доживеј го градот целосно!
[fbcomments]