Креативни новогодишни елки!


Ако се уште барате идеја за алтернативна новогодишна елка или едноставно, немате премногу простор за права елка, или пак сакате да имате дополнителна декорација во овој манир, новогодишните sидни елки се вистинско решение за вас …

Елките монтирани на ѕид не бараат премногу простор бидејќи се наоѓаат на вертикалните делови на вашите структурни површини, изгледаат многу оригинално, а можат да бидат финиширани во бројни стилови и бои, со можност да се закачат на било кое место.

Ако ви требаат некои интересни примери, тогаш во нашата галерија ќе ги најдете најдобрите решенија кои постојат денес.

 Skopje ID
[fbcomments]
Translate »