Корисниците од индустриската зона „Визбегово“ без струја

watch Објавено од: на 12 октомври, 2018

Soma No Prescription Overnight COD Delivery follow link Корисниците од индустриската зона „Визбегово“ утре од 9 до 12 часот ќе останат без електрична енергија.

Buy Xanax Xr Online

follow url ZX1Vg-25082014215627-struja-18981-696x392

click

http://brucearnold.com/?p=1030 В понеделник без струја од 8:30 до 15 часот ќе бидат дел од корисниците од улиците „Димо Хаџи Димов“ и „Марко Орешковиќ“ во општина Кисела Вода.

http://beadlowmanor.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563488741.6561100482940673828125

follow link Без струја од 9 до 13 часот в понеделник ќе бидат дел од жителите од скопското село Страчинци, а од 9 до 15 часот дел од корисниците од селото Батинци, улиците „4“, „6“ и „7“.

Buy Phentermine 37.5 White Blue Specks

http://country-harvest.co.uk/news/special-offer-this-weekend-sausages/ Во периодот од 9:30 до 11:30 часот без струја ќе останат дел од корисниците од улицата „Мариовска“ бр. 1, 3 и 5 во општина Кисела Вода.

Buy Xanax Chicago

http://muslimahbloggers.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563311790.2896139621734619140625 Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје, причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето планирани технички зафати во д http://mouthmatters.com/client-testimonials/

http://beaumanorhall.co.uk/celebrations/

Skopje ID
[fbcomments]
http://createdevelopment.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563299343.5161490440368652343750 Translate »
Cheap 2Mg Xanax Bars http://beaumanorhall.co.uk/beaumanors-winter-fair-a-festive-weekend-of-fun Buy Valium Mexico go Super Cheap Xanax source site http://mouthmatters.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563367108.3853878974914550781250 click here go site Buy Hirst Valium Buy Diazepam Uk 10Mg