Кога Хомер Симпсoн би бил вистинска личност, неговиот изглед би нè плашeл

http://amsglobalinc.com/portfolio-items/education-expo-mongolia/

source link Добро е познато како изгледа Хомер Симпсон, но неговото прикажување како вистинска личност е нешто што речиси секого ќе го вознемири. Имено, Хомер не се промени премногу за 29 години, колку што постои.

Buy Diazepam Dubai Со својата уметничка слобода и изразување, многумина ги збуни и исплаши.

http://beadlowmanor.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563281858.7705619335174560546875

Buy Adipex From India Во неговата верзија, човечкото суштество Хомер се здоби со крвави оџарени очи, голема широка уста, додека на главата има мали уши и малку коса.

http://crudengroup.co.uk/index.php?cID=129 Иако повеќето се согласија дека делото на овој уметник е неверојатно, многумина сè уште имаат кошмари.

Buy Valium Hanoi


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »