Кајли Џенер со фотографии од својата ќерка

Најмалата сестра во семејството Кардашјан, Кајли Џенер, до пред неколку месеци беше кралица на Инстаграм со голи фотографии. Откако се породи, таа е сосема друга личност во која преовладува мајчинскиот инстинкт.

prvata-majcinska-fotka-na-kajli-dzener-so-stormi-001

Кајли се породи на 1 февруари оваа година. На неколку дена по породувањето, таа објави фотографија од својата ќерка и откри дека ќе се вика Сторми Вебстер.

prvata-majcinska-fotka-na-kajli-dzener-so-stormi-2

Сторми наполни 1 месец на 1-ви март и по тој повод Кајли сподели две фотки од нив заедно. Двете фотографии сами по себе кажуваат дека преовладувал нејзиниот мајчински инстинкт.


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »