Катарина Грујиќ проговори за емоциите

Катарина грујиќ го слави Денот на вљубените бидејќи вербата во искрените емоции не ги изгубила.

-Во секоја емотивна врска влгував максимално посветена и целосно се предавав. Никогаш не почнував со некаква предрасуда што сакам да добијам од таа врска. Се случуваше повеќе мажи да профитираат од мене. Како минуваат годините, новите запознавања и врски претставуваат нов предизвик, но и повеќе заморуваат. Сценариото е секогаш исто, само што улогите се поинаку поделени. Не ја изгубив вербата во љубовта, но станав многу внимателна кога е во прашање избор на партнерот. Не сакам да избрзувам, не сакам да бидам ничија кукла, како што се пее во мојата песна.


SkopjeID
Доживеј го градот целосно!
[fbcomments]
Translate »