Интерпелацијата на Спасовски дојде на ред

Интерпелацијата на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска ќе биде на дневен ред во Собранието откако неколку дена беше одложувана. За дискусија се пријавени 20 пратеници.

Единствена преостаната точка на 86. седница е интерпелацијата за работата на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, поднесена од пратениците од опозициската ВМРО-ДПМНЕ.


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »