„Инстаграм“ има нов директор

Buy Greenstone Xanax Online Објавено од: на 4 октомври, 2018

Soma shipped with no prescription Buy Xanax From Overseas По заминувањето на основачите на „Инстаграм“, Кевин Систром и Мајк Кригер, од првите редови на оваа социјална мрежа, „Фејсбук“ го постави Адам Мосери, неговиот долгогодишен извршен директор, за директор на „Инстаграм“ на почетокот од оваа недела.

click here

http://bedfordintegrativehealth.co.uk/counselling/faq/ 8eaa9caf-f17f-4ab6-8e35-07cbc0998897

source url

get link Имено, пред една недела основачите на „Инстаграм“, Систром и Кригер, одеднаш го објавија заминувањето од оваа социјална мрежа.

Order Xanax Bars From India

Cheap Ambien Online Overnight Delivery Instagram-direktor

Cheap Msj Diazepam

follow Тие го продадоа „Инстаграм“ за една милијарда долари и дел од акциите на „Фејсбук“ пред шест години, но останаа да го водат како директори. „Инстаграм“ има повеќе од една милијарда корисници и е една од најпопуларните социјални мрежи во светот.

enter

click Според аналитичарите на Блумберг, „Инстаграм“ вреди 100 пати повеќе од она за колку е продаден на „Фејсбук“, и е една од најисплатливите инвестиции на оваа социјална мрежа. here

follow link

Skopje ID
[fbcomments]
Buy Cheap Zolpidem Online Translate »
http://beadlowmanor.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563411296.5753219127655029296875 Buy Alprazolam From Mexico source http://createdevelopment.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563281893.3230280876159667968750 go to link go site Buy Real Xanax Bars Online Buy Valium Australia Buy Valium 2Mg Online Uk Order Carisoprodol Online http://mouthmatters.com/rt18_archive.tar.gz