Зошто Џим Кери никогаш не прави селфи фотографии?

Buy Qualitest Phentermine Објавено од: на 20 јуни, 2019

see http://www.bigleaguekickball.com/about/ buy Soma overnight free delivery „Не сум непристоен кон луѓето, но повеќе сакам да кажам „Здраво“, „Како си?“, „Што правиш денес?“ – објаснил актерот.

Buy Xanax Silk Road

follow url Претходниот период пишувавме за тоа зошто Кијану Ривс (54) никогаш не ги допира жените кога се фотографира со нив, а сега откриваме дека неговиот колега Џим Кери (57) не поднесува селфи фотографии и дека никогаш и со никој не ги прави.

watch

follow Како што објаснува Џим, никогаш не застанува само за да направи селфи фотографија со некој, а причината е феноменална.

Buy Zolpidem China

source url „Одамна престанав да се обидувам да бидам нешто за некој. Не чувствувам дека постои задолжителна одговорност секој да го задоволите. Не сум непристоен кон луѓето, но повеќе сакам да кажам „Здраво“, „Како си?“, „Што правиш денес?“, отколку да правам селфи. Селфито го запира животот“ – изјавил Кери за „The Hollywood Reporter“.

http://bambalan.co.uk/category/events/

Buy Ambien Sj Us Cheap „Да направиш фаца “Еххххх“…. – Кери ги имитирал луѓето кои прават селфи – И потоа тоа оди на Инстаграм за на луѓето да им даде лажно чувство на релевантност. Сите имаат “гага“ мислење за Стив Џобс, а јас го замислувам во пеколот како трча од демоните кои сакаат селфи“ – рекол Џим Кери.

Buy Soma 350

Skopje ID
[fbcomments]
http://atadesigns.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563294900.2872951030731201171875 Translate »
http://music-education.org/members/evangelinefied/?acpage=22 go site http://crudengroup.co.uk/responsibilities/social-responsibilities.htm?filename=social-responsibilities source site http://mythreeandme.co.uk/2018/08/win-a-fuzzikin-campervan-carry-case-worth-19-99.html http://bambalan.co.uk/administrator/templates/isis/ source link http://bedfordintegrativehealth.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563471898.2362289428710937500000 http://amsglobalinc.com/plus/download.php?open=1 Order Xanax Online Cash On Delivery Buy Diazepam Online Cheap http://muslimahbloggers.com/blog-business-directories/katie-to-khadijah/ source site Buy Zolpidem Online Usa