ЗА 10 ДЕНАРИ ПОСКАПЕ ПАРКИРАЊЕТО ВО ДЕБАР МААЛО, БУЊАКОВЕЦ И КАПИШТЕЦ

Order Xanax Cod Објавено од: на 7 ноември, 2018

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Soma no prescription next day delivery

Buy Phentermine 37.5 Mg Tablet

http://mythreeandme.co.uk/2015/12/flashback-friday_11-2.html/feed

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Cheap Soma no prescription next day delivery ЗА 10 ДЕНАРИ ПОСКАПЕ ПАРКИРАЊЕТО ВО ДЕБАР МААЛО, БУЊАКОВЕЦ И КАПИШТЕЦ

enter

see Поскапе зонското паркирање во Дебар Маало, Капиштец и Буњаковец. Од вчера еден час паркирање на зонските паркиралишта со кои стопанисува ЈП „Паркинзи Општина Центар“ во Дебар Маало наместо 40 денари е 50 денари, додека во Капиштец и Буњаковец од 30 денари паркирањето е зголемено на 40 денари.

Carisoprodol 350 Mg Price

Ambien Generic Zopiclone Директорот на ЈП „Паркинзи Општина Центар“ Васко Кичевски вели дека направиле промена на опфатот на зоните, па со тоа тие добиле и нови цени. Со промена на опфатот се менува и дозволеното време за паркирање односно сега во населбите Капиштец и Буњаковец возилата ќе можат да се паркираат само два, наместо 3 часа.

http://mythreeandme.co.uk/apple-touch-icon-120x120.png

follow Поради големите гужви направена е измена на зоните. Досега зона 01 беше само Градски парк каде паркирањето е 50 денари и сега во таа зона влегува и Дебар маало. Капиштец и Буњаковец од зона 2 преминуваат во зона 1 каде еден час паркирање чини 40 денари. Населбата Пролет останува во зона 2 каде паркирањето е 30 денари од час“, вели Кичевски.

source link

click Од претпријатието велат дека за побрзо информирање на граѓаните за промените во зонската поделба, обновени се старите 99 информативни табли, а во наредните неколку дена ќе постави и 88 нови табли, што значително ќе им го олесни користењето на услугите на граѓаните коишто ги користат паркиралиштата со кои стопанисува претпријатието.

http://mouthmatters.com/tag/hard-foods/feed/

enter  

Generic For Ambien

go here

http://bambalan.co.uk/xmlrpc.php

Skopje ID
[fbcomments]
http://mrsmummyharris.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563321657.1273050308227539062500 Translate »
Buy Adipex In Stores source link Buy Adipex Australia go here source link Generic Ambien Brands http://muslimahbloggers.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563294314.0634748935699462890625 Cheap Xanax For Sale