Запознајте се со ноќната убавина на Кина


Градот Нантонг ,Кина, можеби не е вашата следна дестинација но неговиот неверојатен изглед,особено во ноќта, дефинитивно ќе направи да размислите да го посетите.

Night-in-yellow-and-blue-Nantong-China-05-2015__880

Night-city-park-Nantong-China-04-2015-2__880

Night-city-park-Nantong-China-07-2015-4__880

Night-Nantong-10__880

Night-Nantong-China-05-2015-13__880

Night-Nantong-China-05-2015-14__880

Night-Nantong-China-05-2015-15__880

Night-Nantong-China-07-2015-16__880

Night-Nantong-China-07-2015-17__880

On-the-bund-Nantong-China-07-2015__880

On-the-night-bridge-Nantong-China-07-2015__880

Pagoda-at-night-Nantong-China-07-2015__880


Skopje ID
[fbcomments]
NFL Jerseys 2019 
Translate »