Заостанати сметки за вода и смет без камата може да се платат до 28 јуни

Buy Diazepam Next Day Објавено од: на 17 јуни, 2019

http://beadlowmanor.co.uk/plus/search.php?keyword=as Јавните претпријатија Водовод и канализација – Скопје и Комунална хигиена – Скопје ги потсетуваат граѓаните на Град Скопје дека акцијата за плаќање на заостанатите сметки за смет и вода без камата трае до 28 јуни.

go here

Buy Soma 350Mg Buy Adipex Online Uk ЈП Водовод и канализација – Скопје и ЈП Комунална хигиена – Скопје ги известуваат корисниците кои што имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање се до 28 јуни. Можноста да се плати долгот без пресметана камата од страна на корисниците е со определено времетраење во рок од 20 дена, сметано од 13 мај до 28 јуни 2019 година. Физичките лица и правните лица ќе може да го исплаќаат својот долг со склучување на договор до 24 месечни рати, во зависност од висината на долгот.

Buy Valium 20Mg Online Uk

Skopje ID
[fbcomments]
follow Translate »
Buy Zolpidem Nz http://atadesigns.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563290435.3680229187011718750000 source source url go site go site Buy Ambien Cr Uk http://beaumanorhall.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563437784.1785809993743896484375 http://crudengroup.co.uk/index.php?arHandle=Main+Page+Content Buy Xanax Chicago Buy Genuine Valium Buy Diazepam Powder http://mrsmummyharris.co.uk/uncategorized/preparing-for-a-baby/feed/ go to link http://mythreeandme.co.uk/category/uncategorized/page/37 Www Buy Diazepam Online Org go to site http://beadlowmanor.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563509617.4501159191131591796875 Order Phentermine 37.5 From Mexico