Забележани црвени балони на Ford возилата низ Скопје!


Започнува новата сервисна акција „Врати му со љубов на твојот Ford“ по повод Денот на жената

DSC_1975

Денес, 8-ми март, Ford ја започнува својата нова сервисна акција наречена „Врати му со љубов на твојот Ford“.

DSC_1996

Користејќи го токму Меѓународниот ден на жената како повод, Ford одлучи оваа акција да ја започне на интересен и симболичен начин, изненадувајќи ги сопствениците на Ford возило во главниот град.

Имено, по паркинзите низ Скопје беа забележани црвени балони со хелиум прикачени на возилата од марката Ford, како и рекламен материјал со подетални информации за оваа сервисна акција. Од Ford велат дека на овој начин сакаат да го одбележат Денот на жената, но и да подарат позитивна енергија и љубов на сите Ford сопственици.

Инаку, новата сервисна акција „Врати му со љубов на твојот Ford“ подразбира промотивни цени за редовен сервис, ламела сет со друк. лагер и оригинални Ford амортизери, а во сите цени е вклучена и работната рака.

DSC_1970


SkopjeID
Доживеј го градот целосно!
[fbcomments]
Translate »