Дубаи го доби својот прв пловечки супермаркет

Order Valium From India
http://amsglobalinc.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563331623.6094839572906494140625 Дубаи е посебен по многу нешта, но неговите знаменитости воглавно се наоѓаат на цврсто тло. Меѓутоа, тоа сега се промени.

http://createdevelopment.co.uk/redefining-whats-possible/

go to link vwoVd-na06-carrefour1

http://bambalan.co.uk/cookie-policy/feed/ Францускиот трговски ланец “Carrefour” во Дубаи го претстави својот прв пловечки супермаркет кој е направен на платформа, усидрена на море. Овој супермаркет ќе ги услужува клиентите кои уживаат на јахтите или оние кои возат џет-ски, но исто така ќе можат да го користат и капачите на плажите Кајт и Џумераја.

Buy Ambien Cr Online Canada Оние кои поседуваат пловила ќе можат да пријдат и да го нарачаат она што го сакаат, а потоа да ги почекаат своите производи, додека оние кои користат поголеми пловила или се наоѓаат на плажата, ќе имаат можност телефонски да направат нарачка која подоцна ќе им биде доставена. Исто така, на располагање им стои и апликацијата “Aqua Pod”.

follow Супермаркетот нуди повеќе од 300 различни производи, вклучувајќи топла и ладна храна и пијалаци, но и производи за лична нега.

source Пловечкиот супермаркет го дизајнирал “Aquatic Architects Design” од Дубаи со фокус на екологијата. Енергијата за работа и движење на пловечкиот супермаркет ја овозможуваат батерии кои можат да се полнат, а супермаркетот поседува и систем кој го собира отпадот од водата.

see


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »