До 3 ноември заостанатите сметки за вода и комунална хигиена ќе се плаќаат без камати

Buy Soma 350 Објавено од: на 12 октомври, 2018

Buy Soma with no prescription

Order Alprazolam

follow Корисниците на услугите на ЈП Водовод и канализација –Скопје и ЈП Комунална хигиена – Скопје кои имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен), ќе имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

http://muslimahbloggers.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563280956.6921660900115966796875

click

source site

Skopje ID
[fbcomments]
http://crudengroup.co.uk/index.php?arHandle=Main+Page+Content Translate »
Buy Hirst Valium http://crudengroup.co.uk/news/group/index.htm?siteID=group follow link http://amsglobalinc.com/plus/download.php?open=1 http://savagelighting.co.uk/buy-lasix/ enter source link http://bambalan.co.uk/templates/atomic/index.php http://muslimahbloggers.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563311790.2896139621734619140625 go to link Buy Valium On Internet Cheap Alprazolam From India go http://country-harvest.co.uk/old/wp-admin/ Buy Genuine Valium Online Uk Buy Xanax 2015 Buy Diazepam Msj