Дел од Бутел без струја!


Од ЕВН Македонија АД информираат дека денеска без струја ќе останат делови на Бутел.

4Lohv-bez-struja-3-1-620x425

Според најавата, без електрична енергија од 13.00 до 14.00 часот, ќе останат корисниците од улиците – Александар Турунџиев, Ферид Бајрам од број 31 до 48, и Рокомија како и ОУ „Панајот Гиновски“ (општина Бутел);


Skopje ID
[fbcomments]