Делови од Скопје без струја

Soma no prescription USA FedEx shipping
Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека во текот на денот без електрична енергија ќе останат повеќе општини во Скопје.

http://bedfordintegrativehealth.co.uk/?p=2811

Buy Diazepam Paypal Uk struja

go to site

http://country-harvest.co.uk/wp-json/oembed/1.0/embed?url=https://country-harvest.co.uk/ Во периодот од 8.30 до 12 часот без струја ќе останат корисниците на улицата Серава, улицата Џон Кенеди, поточно делот кај „Т-мобиле“ во општина Чаир.

Buy Discount Phentermine Online

watch Понатаму, како што информираат од ЕВН, во периодот од 9 до 15.30 часот без струја ќе бидат и некои од корисниците од дел од улицата Ѓорче Петров, во општината Ѓорче Петров, а во периодот од 9.30 до 14 часот без струја, исто така во општина Ѓорче Петров, ќе бидат и корисниците од дел на улицата Борис Сарафов, спроти поранешната полициска станица, зградите број 2 и 4, дел од улицата Крсто Раковски, како и дел од булеварот Партизански одреди, делот кон ЈСП „Скопје“.

Buy Valium Phuket

here Во период од 10 до 12 часот без електрична енергија ќе бидат и корисниците од улицата Сава Ковачевиќ во населбата Синѓелиќ, општина Гази Баба.

here Во периодот, пак, од 10.30 до 13 часот, како што информираат од ЕВН, без струја ќе бидат и корисниците од дел од улицата Козара и улицата Шарски одред во општина Центар.


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »