Втори јануари неработен ден за вработените во јавната администрација


На денешната седница, Владата на Република Македонија донесе одлука втори јануари да биде неработен ден за вработените во јавната администрација.

3HKVZ-318086-denot-na-vmro-23-oktomvri-neraboteni-za-site-gragjani

Владата на Република Македонија излезе со препорака истото да биде прифатено и од страна на приватниот сектор.

 


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »