„Во светот на Физиката“ во Скопје Сити Мол

Buy Xanax G3722
Денеска и утре во вашиот омилен Скопје Сити Мол по втор пат ќе се одржи манифестацијата „Во светот на Физиката“ која ќе опфати натпревари, експерименти, работилници, предавања и изложби за сите генерации.

http://music-education.org/members/evangelinefied/activity/21905/

Can I Buy Ambien At Cvs Slika11-696x258

http://country-harvest.co.uk/coffee-shop/

http://muslimahbloggers.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563300791.9712409973144531250000 Овој настан е во организација на Друштвото на физичарите на Република Македонија, и „Скопје Сити Мол“, и е продолжение на Месец на Науката, настан кој се одржа во 2016.

How Can. I Order Real Zolpidem Во рамки на настанот ќе се одржи и 42. школа „Млади физичари“ на која учениците ќе се натпреваруваат во изработки, демонстрации и експерименти.

http://bambalan.co.uk/user/register/ Slika22-696x696

http://amsglobalinc.com/?author=3 “Овие два дена ќе бидат организирани креативни детски работилници каде најмалите ќе може на сосема поинаков начин да се запознаат со природните закони на науката. Како дел од месецот на науката ќе можат да се проследат и предавања на разни теми од сите научни области од научници од Македонија како и од гостите од странство. Покрај овие активности, низ „Скопје Сити мол“ ќе има и разни поставки на кои ќе бидат презентирани технички помагала и апарати, како и материјалите за работа на овие научни институции” соопштиjа организаторите.

http://bedfordintegrativehealth.co.uk/2017/06/ Настанот ќе изобилува со многу активности, а изложбите и натпреварите во изработки, демонстрации, експерименти, симулации и модели се од отворен тип и може да ги посети секој што е заинтересиран на вториот кат од Скопје Сити Мол.


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »