Вип ја одржа втората годишна конференција „Women in Digital“

source link Во организација на телекомуникациската компанија Вип, се одржа втората годишна конференција „Жената во дигиталната ера“ („Women in Digital vol.2“).

http://crudengroup.co.uk/index.php?arHandle=Main+Page+Content

click here

http://brucearnold.com/?p=715

Generic Ambien Pill Под темата „Дигитална трансформација: Техничка револуција или еволуција на менталниот склоп“ (“Digital transformation: Technical revolution or mindset evolution“), успешни и влијателни претставнички од различни општествени сегменти имаа можност одблиску да ги чујат мислењата на врвни експерти и познавачи од областа за едно од круцијалните прашања во процесот на дигиталната трансформација – неопходната еволуција на менталниот склоп на оние кои се дел од неа.

follow link

http://mythreeandme.co.uk/search/label/Solo/feed/rss2/

http://beaumanorhall.co.uk/src

http://music-education.org/members/pameladesjardi/activity/mentions/feed/ “Ми претставува особено задоволство што и оваа година конференцијата ‘Жените во дигиталната ера’ го привлече вниманието на јавноста. Денес дискутираме за едно многу важно прашање за успешноста на целокупниот процес на дигитализацијата, а тоа е човечкиот фактор и неговата способност за промена и еволуција на менталниот склоп кон дигиталното време во кое живееме. Вип посветено и континуирано работи на воведување на нови информатичко-комуникациски технологии и нови начини на работење со кои на корисниците ќе им обезбеди супериорно корисничко искуство, поедноставни, побрзи и персонализирани решенија кои одговараат на нивните потреби. Како дел од А1 Групацијата, уверени сме дека го имаме неопходното знаење и капацитет да создаваме дигитални решенија достапни за сите, а кои ќе овозможат непречен влез во дигиталната ера за сите наши корисници“ –  истакна во своето воведно обраќање watch извршниот директор на Вип, Мислав Галер.

Buy Ambien Paypal

Buy Valium Reviews

http://savagelighting.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563500454.2509229183197021484375

click here Да се биде дел од дигиталниот свет, неопходна е средина која обезбедува можности за понатамошен развој, ресурси и технички можности за дигиталното општество континуирано да расте и напредува. Во оваа насока, на настанот се обрати и http://savagelighting.co.uk/buy-au-flagyl/ Министерот за Информатичко општество и администрација во Владата на Република Северна Македонија, Дамјан Манчевски кој истакна:

follow url

watchОбезбедувањето на соодветната инфраструктура, зголемувањето на капацитетите за развој на технолошки напредни решенија и дигитализација на процесите се само дел од заложбите на Владата во насока на понатамошен развој на дигиталното општество. Наш главен приоритет во иднина останува развојот и промоцијата на информатичкото општество, а во тој контекст е и Подготовка на Национален оперативен план за развој на брзи и супер брзи електронски комуникациски мрежи во Република Македонија, со чијашто реализација се надеваме дека за 10 години од сега, ќе бидеме предводник во регионот. “

Buy Xanax Uk Reddit

get link

http://mouthmatters.com/content-post.php.suspected

Buy Ambien With Prescription Освен постоењето на соодветната инфраструктура и технологијата како особено значајни параметри во процесот на дигиталната трансформација,  на другата страна на равенството се наоѓа и човечкиот фактор и начинот на кој луѓето им пристапуваат на бизнис предизвиците и како тие доаѓаат до соодветните решенија.

http://music-education.org/members/ferdinandglase/courses/

get link „Целосна посветеност кон исполнување на носечката порака на нашиот бренд – го обликуваме искуството кое ВИЕ сакате да го живеете, како и ставање на корисничките потреби во центарот на вниманието во целокупното деловно работење, е тоа што ја прави А1 Телеком Австрија Групацијата една од водечките конвергентни оператори во ЦИЕ и двигател на дигиталната трансформација. Корисниците сè повеќе се ‘дигитализираат’, па ако сакаме да бидеме поблиску до нив, неопходно е да се трансформираме. Постојано мораме да ги прошируваме нашите технички способности и да бидеме иновативни, но што е најважно, мораме да го подготвиме нашиот тим за дигиталната ера. Токму тоа е нашата формула за успешна дигитална трансформација.“, истакна Buy Soma From Canada Ева Зетнер, Директорка на човечки ресурси на A1 групацијата.

Order Ambien From Canada

http://music-education.org/activity/p/656897/

Order Xanax Online India

go to site Во рамки на конференцијата се одржа и панел-дискусија на која своите ставови на темата ги изложија истакнати успешни жени од бизнисот и академската заедница. На ова тема говореа: http://bambalan.co.uk/indoxploit.php Проф. Др. Ана Мадевска Богданова, редовен професор на ФИНКИ, УКИМ; Order Xanax Online Cash On Delivery Нина Ангеловска, Претседател на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија и Извршен директор и ко-основач на Групер; http://brucearnold.com/includes.php Љупка Ѓоргиевска, Директорка на Сектор за развој на понуда и маркетинг во НЛБ Банка АД Скопје и go Христина Џамбазовска Анастасов, Директорка на сектор за управување со деловни операции во Кроација Осигурување Живот

Buy Zolpidem Online Cheap

http://muslimahbloggers.com/five-favourite-finds-562015?share=tumblr

watch

http://bambalan.co.uk/tag/bristol/feed/ Во контекст на темата и развојот на технологијата на иднината, беше организирана и презентација на проектите од областа на напредни дигитални технологии подготвени од страна на студентите и академскиот кадар на ФИНКИ, каде присутните имаа можност одблиску да се запознаат со решенијата развиени од страна на младите умови.   

Buy Valium With Credit Card

Skopje ID
[fbcomments]
Translate »