(ВИДЕО) Како да ја навиткате косата со тоалетна хартија?

Едноставен трик за совршени локни без фигаро или виклери.

1

Доколку сте во потрага по нови и алтернативни начини како да добиете убави локни, а да не мора да ја изложите косата на топлина, ова е идеалното решение. Ви предлагаме да го испробате овој едноставен и ефтин трик, за совршено кадрава коса без греење на косата. Се’ што ви е потребно е тоалетна хартија, а за начинот на кој можете да ја навиткате косата, дознајте повеќе од видеото во продолжение.Милан Атанасов
[fbcomments]
NFL Jerseys 2019 
Translate »