Експертско мислење на Тошо Малерот за Скопје 2014 (ВИДЕО)

Тошо Малерот или Васко кажува што му се допаѓа, а што не, од владиниот проект Скопје 2014. Инаку Васко во приватниот живот е познат како експерт за балансирање на ставови и донесување на заклучоци.

 


SkopjeID
Доживеј го градот целосно!
[fbcomments]
Translate »