Вежби без фитнес опрема од личниот тенер на Алесандра Амбросио


Тренерот на Алесандра Амбросио открива како популарниот ангел на Victoria’s Secret се подготвува за секоја ревија, фотосесија, како и за спектакуларното шоу кое врвниот бренд за долна облека го одржува секоја година.

Хедер Дорак, која го основа Pilates Platinum, покажува вежби за кои не се потребни фитнес справи, туку само енергија и желба за обликување на телото.

20-минутниот тренинг ќе ви помогне во согорувањето на калории и тонирање на целото тело.

https://www.youtube.com/watch?v=O0-2iYFaIoo


SkopjeID
Доживеј го градот целосно!
[fbcomments]
Translate »