Вака изгледа комбинацијата од ролеркостер и виртуелна реалност


Ова е една  тематска луда железница, каде што ќе имате можност да бидете „спасени“ од легендарниот Супермен. Возењето со овој адреналински ролеркостер плус ви овозможува дружба со Супермен. Секако, во виртуелната реалност…

Untitled
Погледнете го видеото од првото возење:Skopje ID
[fbcomments]
Translate »