Без струја утре објектите околу Министерството за економија и селото Бојане


Без струја утре во периодот од 08:30 до 11 часот ќе бидат жителите од улицата „Народен фронт“ и дел од улицата „Јуриј Гагарин“ во околината на Министерството за економија и ресторанот „Дукат“.

455229-defekt-na-dalekuvod-go-ostavi-gevgelisko-bez-struja

Во периодот од 9 до 15 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од селото Бојане во општина Сарај.


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »