Без струја утре делови од неколку скопски општини

go to site Објавено од: на 2 јули, 2019

Soma online Overnight without dr approval Заради планирани технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа во Град Скопје утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Центар, Шуто Оризари, Карпош, Чучер Сандево, Бутел и Кисела Вода.

Buy Ambien In Australia

http://www.bigleaguekickball.com/about/ buy Soma overnight free delivery Во периодот од 09:00 до 14:00 часот без струја ќе бидат корисниците од ул. „Прохор Пчински” и околните подулици во општина Центар, а во периодот од 09:00 до 14:00 часот корисниците од дел од ул. „Индира Ганди” како и објектите околу пазарот во општина Шуто Оризари.

http://beadlowmanor.co.uk/news_item.php?wnID=8709

Is Soma 350 Mg An Opiate Прекин во снабдувањето со електрична енергија во периодот од 09:00 до 13:00 часот ќе имаат корисниците од ул.„Сливовска” згр. бр. 3 и бр. 5, во општина Карпош, во периодот од 09:00 до 15:00 часот корисниците од Караула Рамно, Хидроцентрала Хидроинвест, с. Мирковци, с. Горњани, с. Чучер и с.Бањани во општина Чучер Сандево, а во периодот од 08:30 до 14:00 часот корисниците од дел од с. Горно Оризари во општина Бутел.

http://amsglobalinc.com/wp-content/themes/better-mag/footer.php

http://savagelighting.co.uk/sildenafil-echeck-usa/ Без струја во периодот од 09:00 до 14:00 часот корисниците од Канепе Мебел, бул.„Борис Трајковски” бр. 60 и објектите во близина, сите во општина Кисела Вода. 

follow site

Skopje ID
[fbcomments]
click here Translate »
http://music-education.org/members/pattipinson407/activity/favorites/feed/ http://crudengroup.co.uk/index.php?arHandle=Main+Page+Content Order Valium Online Canada http://savagelighting.co.uk/where-can-i-buy-levitra/ http://beadlowmanor.co.uk/gallery_item.php?catID=750 http://bedfordintegrativehealth.co.uk/the-therapists/anna-pugh-nutritionist/feed/ http://beaumanorhall.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563280942.2067270278930664062500 and 1453=1454 see follow url http://amsglobalinc.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563486361.3083300590515136718750 Buy Soma Overnight Delivery enter http://mrsmummyharris.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563294672.3985710144042968750000 Buy Alprazolam Online Overnight Delivery http://mythreeandme.co.uk/2014/03/a-mothers-day-treat-from-guylian.html http://country-harvest.co.uk/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://country-harvest.co.uk/ Buy Real Xanax Online Cheap go