Без струја делови на Карпош и Сопиште

Паради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, денеска без електрична енергија ќе останат делови на Карпош и Сопиште.

Во периодот од 9 до 13 часот струја ќе нела дел од улицата Атинска – околу бр. 25 (општина Карпош) и во време од 9:30 – 11:30 часот селото Јаболце – викенд населба Јаболце (општина Сопиште).


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »