Без вода делови од скопски Аеродром и дел од Долно Лисиче

source link Објавено од: на 2 јули, 2019

cheap Soma overnight delivery Поради уличен дефект од  80 мм на ул.9 бр.2 н.Долно Лисиче, прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од н.Долно Лисиче од  09:20  часот  до завршување .  

Buy Valium By Roche Online

go to site Ве известуваме дека на ден 02.07.2019г. поради изведување на водоводен приклучок од 100мм на ул.1615 бб н.Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците   од ул.1651 од  08:35  часот  до завршување .  

Buy Xanax Uk Next Day Delivery

Skopje ID
[fbcomments]
Buy Xanax On Ebay Translate »
http://muslimahbloggers.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563287418.4762110710144042968750 source url click Buy Adipex Online With Paypal Buy Pex 2 Alprazolam Buy Valium 10 Mg Online follow http://atadesigns.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563294580.1010038852691650390625 Buy Phentermine 30 Mg Eon Blue/Clear http://createdevelopment.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563296213.0133829116821289062500 Order Alprazolam 2Mg follow link http://amsglobalinc.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563295590.9336740970611572265625 Buy Valium Topix enter http://beaumanorhall.co.uk/wp-content/uploads/2014/05/youth-groups-leaflet.pdf http://mythreeandme.co.uk/2014/08/getting-ready-to-go-back-to-school-with_26.html see watch click Order Valium Online Legal