Без вода делови на Кисела Вода

ЈП „Водовод и канализација“ известува дека денеска поради изведување водоводен приклучок од Ф 125мм, на улица Пушкинова бб, без водоснабдување од 9 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од истата улица во населбата Кисела Вода.


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »