Автопатот Скопје-Тетово неисчистен од снегот (фото)

Граѓаните роволтирани на социјалните мрежи постојано објавуваат фотографии и видеа од (НЕ) справувањето на со снегот кој се уште не прекинато паѓа низ целата земја.

Вака изгледа автопатот Скопје-Тетово. Фотографиите се од рано утринава на Ѕидот на сообраќајниот срам.


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »